BUURbook Hillegersberg-Schiebroek

Plan of bericht | prikbord
27 november | 09:27 uur
100dingen | eigenaar, 100Dingen
volg buur
Winterfeest bij Natuurtalent!
Kom genieten van de winter bij Natuurtalent!
 
Op 14 december is er een Winterfeest bij Natuurtalent aan de Veldkersweg 50 van 13 - 20 uur. Kom kaarsen maken, schuif aan in de Yurt aan de houten tafel vol met allerhande spul om je eigen kerst-upcyle-deco te fixen en warm je aan de vuurkorf (of aan de glühwein). Kijk en koop zelfgemaakte natuurlijke kerstartikelen, voor jezelf of als cadeau. Natuurtalent is uitgiftepunt voor 'Adopteer een kerstboom': we kunnen je er alles over vertellen op het Winterfeest. 
 
De live muziek wordt verzorgd door BN'er (Bekende Natuurtalenter) Charles met zijn eigen sessieband: 'Niemand minder'. Onze illustere BN'er Oscar is met zijn maatje Luuk de DJ van de dag. 
 
Chef Remco stelt het menu pas samen als hij weet welke groenten dan pieken: reken op kost voor jong en oud, vlees en vega.

Al zin in Beijing 2022? Kom dan voorgenieten bij de Kinder-Winterspelen 2019 in Schiebroek: 100 meter pinguïn gooien en de 2 meter winterblik werpen zijn twee voorbeelden van de wintersporten die er zijn voor de jonge gasten. 

De toegang is gratis. De opbrengst van de workshops, spelen, de hapjes en drankjes gaat naar Natuurtalent maar vooral naar: Miepje, Summer, Hamlett & Bacon, JaapGroteSchaap en alle andere dieren van Natuurtalent. 

Wees Welkom!
lees verder