BUURbook Hillegersberg-Schiebroek

Buurtgids | kunst, cultuur, creatief
2 maart | 21:18 uur
Studio Ikigai
volg buur
Relax Kids dagkamp zomervakantie
Zit jouw kind dit jaar in groep 3,4,5,6 of 7 dan mag hij/zij mee op kamp. In de zomervakantie is er weer een Relax Kids dag-kamp bij Natuurtalent in Schiebroek. I

Een drietal fijne dagen waar niets moet en (bijna) alles mag. Of je nu veel wilt knutselen, ravotten, bouwen, lekker chillen...er is ruimte voor. Heerlijk even bijkomen na alles wat moet de gehele schoolperiode!
 
Op het terrein vind je een imker, kruidentuin, schapen, kippen, konijnen, de zwijnen Hamlet & Bacon en de katten Loesje & Snoesje. En er is een gezellig theehuis, waar de lekkerste pannenkoeken van Rotterdam worden gebakken! 
De eerste dag maken we met elkaar de kampvlag. Na de warming up op muziek gaan we op zoek naar een stok voor een knapzak en nemen we deze mee naar het  blote voetenpad.  Vanaf deze plek gaan we op schattenjacht. Wat zullen we dit keer vinden?  
We leren elkaar natuurlijk ook kennen. Dit doen we door gezellige spelletjes te spelen, maar ook door heerlijk met elkaar in de zitzakken onder de bomen te 'chillen'. Er is tijd om te knutselen, vrij te spelen, te hangen, ruimte om je te vervelen, knikkerbanen te maken als je uitdaging zoekt en nog veel meer leuks. 
Als het mooi weer is houden we een ouderwets watergevecht. We vullen de grote teilen met water en met sponzen en ballen gooien we heen en weer. Heerlijk!! Tussen de middag eten we met elkaar aan een lange tafel in de tuin. Pannenkoeken en tosti's staan ook dit jaar op het menu. In de namiddag mogen ze weer worden opgehaald en kunnen ze thuis honderduit vertellen over al hun belevenissen. 
Je kunt je kind nu al aanmelden voor deze te gekke, gezellige, actieve, creatieve en ontspannen twee of drie dagen. Je mag alleen komen en een hoop vriendjes maken of samen met je broertje, grote zus, buurmeisje of vriendje uit je klas. 

data
22,23 en 24 juli (09.30-15.30) 

kosten
zomer 3 daagse: 149,-
 
mail voor meer info/ aanmelden
studio-ikigai@outlook.com of ga naar de site
www.studio-ikigai.nl

Lieve groet,
Rianne Blonk
Relax Kids Coach
Theatermaakster/speelster
Leerkracht basisonderwijs
 
 
 
lees verder