BUURbook Hillegersberg-Schiebroek

Activiteit met datum | openbaar evenement
29 september | 16:02 uur
Avond van Gedenken | projectleider / vrijwilliger, Goede Herderkerk Schiebroek
volg buur
Avond van Gedenken dit jaar op vrijdag 1 november
Dit jaar organiseert de Goede Herderkerk voor de derde keer de Avond van Gedenken. Deze avond vindt plaats bij Natuurtalent en is bedoeld voor alle inwoners van Schiebroek die op hun eigen manier het verlies van een dierbare willen herdenken.
Afscheid nemen van een dierbare doet pijn en is verdrietig. Maar naast verdriet zijn er vaak ook mooie herinneringen. Het kan fijn zijn om iets met die herinneringen te doen. Dat kan tijdens de Avond van Gedenken. Door iets te schrijven of te maken, naar muziek te luisteren, stil te zijn of juist door een gesprek. Niets hoeft, herinneren doe je op je eigen manier.

Iedereen is welkom
Avond van Gedenken is voor iedereen in Schiebroek of van daarbuiten.  Jong en oud. Met het hele gezin of alleen. Iedereen is welkom om aan te sluiten bij en zo een herinnering te koesteren of te delen.
 
Wanneer en waar
De Avond van Gedenken is op vrijdag 1 november tussen 19.00 en 20.30 uur. Je kunt binnen lopen en weggaan op ieder moment van de avond, er is geen vast programma.  De avond wordt gehouden bij het Gedenkbos in het Schiebroekse Park en het daarnaast gelegen Natuurtalent, Veldkersweg 50 in Schiebroek.

Meer informatie op www.avondvangedenken.nl
lees verder
Veldkersweg, 3053 Rotterdam, Nederland
vr 1 nov
19:00 - 21:00 uur
Avond van Gedenken dit jaar op vrijdag 1 november
Veldkersweg, 3053 Rotterdam, Nederlandlees minder
lees meer