BUURbook Hillegersberg-Schiebroek

Activiteit met datum | cursus, workshop, opleiding
5 maart | 12:08 uur
Sonia Angulo couture | kleermaker/coupeuse, Sonia Angulo couture
volg buur
3-Daagse workshop: coole kinderkleertjes maken. Ook voor beginners!
 Veel mensen willen wel kleding naaien maar denken dat ze het niet kunnen. Ben jij zo iemand? Begin gewoon klein, dan is het overzichtelijk en snel klaar. Ik help je in deze workshop. In 3 avonden maak je een eenvoudig broekje of jurkje voor een baby of peuter. De stof mag je zelf kiezen in een webshop die ik geselecteerd heb omdat ze er mooie en goede kinderstofjes hebben.
In de 1e les geef ik uitleg over stof en behandelen we verschillende technieken die je nodig hebt bij het zelf maken van kleding. Ook oefenen we het naaien met de naaimachine. In de 2e en 3e les maken we het broekje of jurkje.
Deze workshop is geschikt zowel voor de absolute beginner als voor de naaister die al kleine projecten gemaakt heeft met de naaimachine. Als je een eigen naaimachine hebt, neem je die mee naar de lessen. Als je er geen hebt, kun je er een van mij gebruiken.
Dit is wat een eerdere cursist over deze workshop zegt: Wauw! Wat was dit leuk om te doen. In 3 avonden heb ik de beginselen van naaien geleerd én een broekje gemaakt voor mijn zoon. In de 1e les heb ik geleerd over patronen, materialen en de naaimachine. In les 2 en 3 zijn we aan de slag gegaan met het broekje. Ook als beginner is dit heel goed te doen. Sonia heeft alle tijd en aandacht om je goed te begeleiden. Ik vond het echt super tof om zelf iets te maken! Ik ga zeker door met het zelf maken van kleding.

Data: vrijdag 10, 17 en 24 mei 2019.
Tijd: 19.30-21.30.
Locatie: Klaprooslaan 175, Rotterdam Schiebroek.
Prijs: 69 €, inclusief BTW, exclusief stof en fournituren.

Doe mee! Meld je aan via info@soniaangulocouture.nl
lees verder
Klaprooslaan 175, 3053 DM Rotterdam, Nederland
vr 10 mei
19:30 - 21:30 uur
3-Daagse workshop: coole kinderkleertjes maken. Ook voor beginners!
Klaprooslaan 175, 3053 DM Rotterdam, Nederland

lees meer